tiistai 27. marraskuuta 2012

Kommentti erään blogin erääseen kommenttiin, mutten kommenttiani kuitenkaan lähettänyt:

Sivistyneisyys voi olla sitäkin, ettei aliarvioi ns. tavallista ihmistä, vaikkei tämä olisikaan kiinnostunut "sivistyneen" ihmisen "tärkeistä" aiheista. Sitäkin voi olla sivistyneisyys, että sanoo suoraan olevansa sivistynyt, eikä sano sitä epäsuorasti ja uhriasemaa havitellen. Itse olen todella sivistynyt ihminen ja katson toisinaan tositelevisiota.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tiedän mikä blogi, mut hei, tosiaan itse Julma-Juha Seppäläkin aikoinaan Satakunnan Kansassa vai missä lie blogatessaan tiesi BB-jutuista.

Iso-Masa Klinge ei ehkä aidosti tietäisi?

Anonyymi kirjoitti...

PS. Jukka "Kemppi" Poika ehkä hiinä ja hiinä?

Sami Liuhto kirjoitti...

Iso-Masa ehkä ei tiedä, mutta Kemppi on varmaan kuullut, luulisin. Ottaen huomioon miten innokkaasti akatemioissa luetaan/ luettiin sitä ruotsalaista jannua Larssonia niin on intresanttia miten sitten suhtautuvat BB:hen. Joo, en oo lukenut sitä jannua Larssonia. En jotenkin saa sellaisesta mitään (niin itsekäs, pitäs saada tai mistä sitä tietää kun en oo lukenut), mutta katson mielelläni televisiota.

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai Yuccis on kuullut. Mut Yuhis siis tuntui tietävän vähän enemmänkin...

Sami Liuhto kirjoitti...

Meneekö Yuhis Julkkis-BB:hen? Varmaan on pyydetty. "En mee Finlandia-bileisiin mutta BB:hen menen." Kuulostaa aika hyvältä itse asiassa.