keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tein itsegooglauksen ja näin:

Sami Liuhto on kyllä yks vitun säälittävä eukko

Sami Liuhto on kyllä yks vitun säälittävä eukko, mä voin vain kuvitella sen nylkyttämässä Nylénin ja Hännikäisen säärtä jossain kirjallisuustapahtumassa, falskit ihmiset tunnistaa toisissaan saman falskiuden, mua te lähinnä huvitatte, se miten tyhmiä ja näkemyksetttömiä pellejä te olette hähähäh

Vittu te ootte niin ohi ja nähty koko porukka
Tämä on tämänhetkinen vaihe. Kuitenkin tästä on unohdettu Tapani Kinnunen. Eikä sitä nylkyttämistä tarvitse kuvitella, sitä voi tulla kirjallisuustapahtumaan katsomaan, esim. Vätin kasallisille kirjamessuille 2011, jotka järjestetään, kuten tavallista, tämän vuoden syyskuussa.

Lukuohjeeksi Kortteisen blogiin: kannattaa katsoa päivä kerrallaan, kun kymmenen viestiä kerrallaan ei avaa tekijän esittelemiä poeettisia mahdollisuuksia. Ja PS: en minäkään tiedä mistä siinä on kysymys.

2 kommenttia:

penjami kirjoitti...

En tiedä, mutta omalla erikoisella tavallaan tuo on aika hieno, nyrjähtänyt muotokuva - siis sinua tuntematta ja ottamatta kantaa esitettyjen luonnehdintojen autenttisuuteen.

Huomaa myös konteksti, jatkumo, johon muotokuvasi asettuu: edellisessä postauksessaan Kortteinen haluaa vain karjua. Lauseen merkitys riippuu siitä, tulkitseeko tuon "karjua" verbiksi vai substantiiviksi. - Kumpikin lukutapa on kiinnostava, kun ottaa huomioon, että vain kaksi minuuttia myöhemmin hän on julkaissut tuon postauksensa Sami Liuhdosta.

Jos oletetaan, että Kortteinen ei ole kirjoittanut postauksiaan valmiiksi, etukäteen, vaan ikään kuin assosiatiivisesti tuottaa ne reaaliajassa, voidaan päätellä, että hän on alkanut kirjoittaa postausta sinusta välittömästi "haluttuaan karjua".

En nyt tohdi tässä enää rientää jatkopohdiskeluihin, mutta kukin voi tutkistella niitä omassa mielessään.

Sami Liuhto kirjoitti...

Meen taas joskus sinne katsomaan.

Se on hyvin raskas blogi.