tiistai 10. huhtikuuta 2012

Täällä tapellaan.

Kuitenkin vastustan yleisnimitystä Hännikäinenmelender ja harrastan itse yleisnimitystä Melinkäinen. Siinä on eräällekin jälki-satiirikolle miettimistä että miten olisi voinut dialogiensa päähahmon nimetä, jos olisi ollut vähänkin älliä.


Muistan ihmetelleeni (myös ääneen), kun kirjaansa kirjoittivat, että miten noin kaksi erilaista ihmistä saa sanansa sopimaan samojen kansien väliin, mutten älynnyt että vastaanotossa ne ongelmat vasta alkavat. Vasta-alkajien on hyvä muistaa, että vastaanotto oli aikoinaan kova juttu niin kuin lättähatut asian esittävät.

Tässähän on vain toisella voitettavaa ja vain toisella hävittävää.

En aivan jaksanut lukea noita viimeisiä kommentteja läpi, joten en tiedä löytyykö Liberalismin petos (ei siis Liberalismin rappio niin kuin aiemmin luulin) jo kaupasta vaiko ei. yks Kakeko asiasta kyseli vai kukako. Sen verran voin kehua, että kuulun niihin moniin, jotka saisivat kirjan pdf:nä, mutta minäpä poika kieltäydyin ja sanoin astelevani kirjakauppaan vakain vaikka epäilyttävin ostoaikein.

Ihmettelen nyt tässä, miksi kirjoitan näitä merkintöjä. Ketä kiinnostaa. "Kirjoitan irselleni" (tuo on mielenkiintoinen kirjoitusvirhe). Paskaa. Kirjoitan siksi ettei minun tarvitsisi kirjoittaa mitään muuta.

not-e 2 me shelf: kirjoita merkintä ilman kirjoitusvirheiden poistoa.

Ei kommentteja: