sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Vätin Kustannus perustettiin toissapäivänä. Vätin Kustannus julkaisee kirjoja. Se on voittoa tavoittelematon (maailman yleinen luonne). Vätin Kustannus julkaisee ensimmäisen niitoksensa vapunaattona 2012.

Teosta saa kustannuksetta, minulle vain osoite mihin kirja on toimitettava niin se toimitetaan. Osoitteen voi kertoa minulle esimerkiksi sähköpostiosoitteeseen Sliuhto@gmail.com.

Teos on runoelma ja sen nimi on Surun virsiä. Sen olen minä tehnyt. Sivumäärä noin kolmekymmentä. Lähetetään huomaamattomasti. Myös ulkomaille.

Vätin Kustannuksen seuraava julkaisu ilmentyy syksyllä. Se on koetteellinen runoteos. Myöhemmin, kunhan keritään, julkaistaan palindrominen runoelma. Se pitää ensin tehdä, vasta 700 sanaa olemassa.

Vätin Kustannus mullistaa kustannuskentän, Vätin Kustannus on juuri sitä mitä milloinkaan ei ole tarvittu, tarvita tai tulla tarvitsemaan. Vätin Kustannus on täysin tarpeeton. Se on tarpeenteko niin kuin Rudolf Sykiäinen sanoi Pentti Saarikosken runosta: "Tee tähän." Tämä on Vätin Kustannuksen tunnuslause.

Ei kommentteja: