lauantai 14. huhtikuuta 2012

Keikka meni aika hyvin ja katsojia eli kuulijoitakin oli kaksinumeroinen lukumäärä. Tietenkin suurin osa oli sairastunut, lapsi oli sairastunut tai asteroidi tipahtanut päähän, mutta mitäpä heistä. Esittämämme cover-kappale, John Cagen 4'33'', sai merkittävää tunnustusta. Joku ehdotti, että kappaleen versioista voisi tehdä levyn. Se on hyvä idea. Kymmenisen kertaa samalle levylle. Siinä olisi kokeilevuutta. Luulen ettei sellaista levyä ole olemassa.

Keskustelimme Liberalismin petoksesta. Kirja on liian tosi ihmisille, siinä ei valehdella juuri lainkaan. Esitin varauksen Axl Rose -kohdasta, esimerkkikappaleen olisi pitänyt olla It's So Easy eikä hempeä Sweet Child O' Mine. Kuulemma toisen kirjoittajan tekosia. Kirjoitusvirheitä on vähän, yksi noin kahdeksassatoista sivussa.

Televisiossa nostetaan painoa. Se on hurjan näköistä hommaa. Liettuan kaveri onnistui. Laji on hyvin taktinen ja tekninen. Yrityksiä ei ole loputtomasti, vain kolme, eikä yli yhteen epäonnistumiseen ole varaa. Urheilijan ja valmentajansa on tiedettävä tarkasti mihin urheilija kilpailupäivänä kykenee. Ja millaisia riskejä voi ottaa. Taas on Liettuan poika lavalla. 180 kiloa tempaisi ylös ja oli tempauksessa paras 94:n kilon sarjassa.

2 kommenttia:

Liisu kirjoitti...

Tuosta painojen nostosta pitäisi minunkin innostua, käsivoimat on heikot. En saa sillipurkkia kunnolla auki ja apua täytyy pyytää.
Onhan se noloa kulkea sillipurkki kädessä ja sanoa: "Oletko kiltti ja avaat tämän purkin!"
Mutta onhan siinä se hyvä puoli, että avaaja saa kokea omat ihmeelliset voimavaransa ja tuntea hyvää mieltä!

Hyvän mielen synnyttäminen toisessa on parasta, mitä toiselle voi tehdä. :)

Sami Liuhto kirjoitti...

Käsivoimat heikot täälläkin. Mulla on painot, käsipainot, nostelin niitä mutta sitten irtosi ruuvi kyynärvarresta ja ihoon tuli korote. Pitäisi saada koko levy kyynärvarresta pois, sitä harkittiin, mutta lääkintähenkilökunta unohti asian prosessissa. Kahdella ruuvilla se on nyt kiinni. Eli olisi syytä nostella painoja siksikin, että seuraava ruuvi irtoaisi ja ehkä sitten prosessin kestäessä muistutellen saisi levynkin pois.