lauantai 8. syyskuuta 2012

Kiertelen kirjallisuusblogeissa ja tutkin blogistien linkkilistoja, noita välitinluetteloita. Kun on trés chic niin välittimessä ovat Antiaikalainen, Nylénin hiljentyvä Nimetön ja pikkaisen hurjasti katu-uskoisesti Marginalia tai Timo Vihavaisen blogi. Vakavammat lisäävät välittimeensä Jäljen äänen ja ennakkoluulottomat Putte Wilhelmssonin (onko sillä blogilla nimeä?). Runoihmisiltä löytyy Work In Progress ja 12-projekti (Karri Kokko on vähän passé mutta tekee nousun vuoden tai kahden päästä). Luutii on varuiksi, jos alkaa kirjoituttaa ja julkaisuttaa niin ei saa täysillä turpaansa (sama funktio kuin Parnasson päätoimittajan päiväkirjalla). Mutta, kuten blogistikin on sanonut, Sanat on nykyisin hiljainen, se on vahinko samoin kuin Nylénin hiljeneminen (tai peräti hiljentyminen).

Voisi tehdä (kirjallisuus)blogi-rangingin. Gingin. Gin. Jouko Elevaarallahan oli artisti-ranking. Mutta sanonpahan jos Tapani "Fugh!" Kinnusella olisi blogi niin se olisi kaikkien tilastojen ykkönen nyt & aina. Lukisin sitä samalla jäntevyydellä kuin Hannu Helinin blogia, jota olen tulostanutkin satoja liuskoja. Kinnunen on aivan uniikki, ei kellään ole niin huonoa huumoria kuin hänellä mutta se pitäisi jotenkin saada litteraariin muotoon se niin huono huumori ja miten se tapahtuu eli siten että kirjoittaa sen niin huonon huumorin siihen litteraariin muotoon.  It's so fuckin' easy (when everybody's tryin' to please me).

Kinnunen ja Helin joskus vähän kahnasivat Work In Da Fuckin' Progressissa ja kai nyt kahnasivat kun ovat molemmat rakastettavia hulluja! Sen sanon. Ei minua kiinnosta tavalliset ihmiset. Hulluutta kaipaan, perkele! Helkutti, voisin joskus kertoa sitä niin huonoa huumoria josko saan luvan ja jos en saa niin sitten en kerro. Ettei rva Kinnunen soita joka perkeleen lehteen ja televisiokanavaan ja vaadi poistamaan sitä niin huonoa huumoria, kun siitä tulee trauma. Turun katurunoilijoiden ikioma Ala-Harja-Gate! Bill Gates. Ala-Harha, on siinä nimi, siis Ala-Harja, mutta tuo jälkimmäinenkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alaharjaus on aika tärkeä juttu, ei siinä mitään.

Sami Liuhto kirjoitti...

Voin kuvitella koulunpihan reaktioita nimeen.

Kirjallisuuspiireissä toki kukaan ei älyä nimen kieltämätöntä hauskuutta.