torstai 13. syyskuuta 2012

Vai yritti Koivisto estää Kekkiksen tapaan Paasikiven päiväkirjojen julkaisun. Kommenteissa joku luopioksi Koivistoa kutsuikin Halosen ym. ohella. Siis Ilta-Sanomien kommenteissa. Halosenhan olisi näistä maamiinajutuistaan voinut vetää valtakunnanoikeuteen tms. maanpetturuudesta. Ihmeellisiä pinonpolttajia meillä on ollut presidentteinä. Luotan Niinistöön, vielä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä sitä lähdekritiikkiä kannattaa edelleen käyttää.

Sami Liuhto kirjoitti...

Nyt vähän selvennystä kaipaan anonyymin kommenttiin.

jaakko raiskinen kirjoitti...

Mä en enää luota Niinistöön kun se kerto nuorille sopivaksi leipoa tai tehdä muuta ihan tavallista. Oon nimittäin sitä mieltä, että kyllä pitää fashineeraavaa olla ! Niinistö pitää vähän kuin rehtorin puhuttelua.

Niinitölle olisi sopivaa kommentoida valaisevasti taloutta. Vaikkapa Perun taloutta. Kun hän ekonomi on. Jättäköön kuitenkin lausunnot tyyliä ' Jos joku saa jotain, ei se muilta ole pois' pois.

Euroopan talouskriisi ei parane vatvomalla prosentteja ja inflaatio-odotuksia. On tietty nähtävä, mihin sitä vaurautta käytetään. Sopivaa olisi poliitikoiden puhua kulttuurista: kreikkalaisten oliivisalaattien paremmuudesta italialaisiin verrattuna, erityisesti sen Athokselaisen aromi mua miellyttää. Niin niinku tiedettäisiin mitä me sillä Kreikalla ylipäätään tehään.

Sami Liuhto kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Ja, keskeisimmästi, Niinistön pitäisi kysyä:

"Mitä kreikkalainen tietää vitusta?"

Jos tätä kysymystä esitettäisiin laajemmin, vaikka Euroopan komissiossa vai mikä sen bordellin nimi on, niin elämä helpottuisi kivasti.

jaakko raiskinen kirjoitti...

Koittaisin jotenkin kuvailla Karpelan vittua, mutta pelkään Tottia. Pidän vittu-aiheisesta kertomuksesta (fiktiivisestä), jossa Leonard Cohen tapaa Santorinin saarella alku(mies)asukkaansa Demis Roussoksen, Afrodites child:in.

Mainio juttuhan on tietty Ateenan asema maailmantuttuna bailauskaupunkina: akat siellä käärmeissään kun ukot köyrii vaaleita skandinaaveja sexilomillaan. Vaan nimenomaan Kreikkalainenhan ei tässä tapauksessa tiedä vitusta vaan opiskelee sitä tunteakseen moisen. Mehän, me tietävät,emme enää moisesta lastentavarasta viitti ees mainita.
Hui ! oliko kuitenkin viimeinen lause ironiaa - siis vittuilua ja kyynisyyttä ?

Mä muuten en yhtään pidä pahana, jos nainen on vähän läski ! Pitää nim. olla pehmee. Gösta Sundqvist-vainaa yhtynee minuun.

Sami Liuhto kirjoitti...

Ei Tottia kannata pelätä, edes Francesco Tottia, tai mikä sen "ohjaajan" nimi oli, Olli Saarela, ei sitäkään kannata pelätä.

Ateenassa en ole milloinkaan käynyt. Mutta on kuullut väitettävän, että krekot ihan tosissaan luulevat olevansa vähän niin kuin samanlaisia kuin Sokrates ja Platon ym. Se on hulvatonta.