lauantai 8. syyskuuta 2012

Kostit alias sofistit

Hauska tuo Kosti Parnasson blogin kommenteissa. Varmaan jos Papinniemi jyystäisi Kostin vaimoa ja siitä olisi selostava juttu Parnassossa niin Kostin mielestä parasta juttua pitkään aikaan ja aivan erinomaisesti. Kostilla on agenda. Hän tukee Parnassoa. Ja muutamia muita jotka pysyvät pystyssä ihan tukemattakin.

Sille on olemassa nimi, perseennuolenta. Laajemmin puhutaan suomettumisesta. Lipposlaisuutta, lipostelua. Ei minulla kuitenkaan ole mitään näitä kostejamme vastaan, sillä he tekevät sen itse eli ovat itseään vastaan kun niin puolustavat kaikkea muuta ja kaikkia muita. Mutta on apologeetalla rajansa, se on siinä kun toteemeja kaadetaan, silloin kostit tulevat tukemaan toteemeja.

Nämä ensiyön oikeuden luovuttajat ovat sofisteja. Heille kaikki Sofi Oksasen kirjoittama on pyhää, eikä Rouvaa voi pilkata lainkaan. Ei edes arvostella, eritellä, kritikoida. Siinä vähän sananvapautta.10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kosti ajattelee asioista positiivisesti. Voiko sellaisia olla koskaan liikaa keskuudessamme?

Tyttö Jokipoika kirjoitti...

"... ja siitä olisi elostava juttu..." - lukihäiriön pieniä iloja.

Sami Liuhto kirjoitti...

Minusta tuo ei ole positiivisuutta, vaikka sitä siksi helposti sanotaan. Se on lähinnä pakonomaista tietyllä tavalla sanomista, kuuluu samaan sarjaan kuin pakonomaiset negativistit.

Ja mitä nämä sanovat, sanotaanko, suomalaisesta miehestä? Eivät mitään, kun siitä paskiaisesta ei voi sanoa mitään positiivista tässä poliittisen korrektiuden kuristuksessa. Mitä nämä sanovat, sanotaanko, Saksasta 1933-1945? Pol Potista? Niistäkin löytyy positiivista, kaikesta löytyy, jopa Neuvostoliitosta, mutta kukaan ei sano mitään.

Se positiivisuudesta. Näillä pakkopositiivisilla ja pakkonegatiivisilla on jokin trauma. Pakkopositiiviset epäilemättä tahtoisivat tappaa ja paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Blogistan Celebrity Death Match: Kosti vs. Putte.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tuo ottelu olisi hurja ja seuraisin sitä mielenkiinnolla. Nega vs. posi. Jätin äsken mainitsematta PW:n jostakin syystä, mielessäni oli myös Jyrki Jyräys Lehtola.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt koko kuvio vasta aukeni minulle. Tämä viesti paljasti, näinhän aina lopulta käy, houkutus käy liian suureksi liipaista liian läheltä...

Kosti on Sami Liuhto.

Anonyymi kirjoitti...

Tai siis tämä blogaus, tai whatever. Ei tuo edeltävä blogistin oma viesti/kommentti/tms. Näin sitä tärvätään ratkaisevat kommentit säätämisellä. Mutta asian ydin tuli jo edellä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Nyt en tajunnut:

"houkutus käy liian suureksi liipaista liian läheltä...

Kosti on Sami Liuhto."

etc.

häh? selivtä! selvitä!

Anonyymi kirjoitti...

No siis sinä et ole Yks Kake vaan Kosti on sinä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kosti on yks Kake, mielestäni. Tapani Kinnunen taas on Sami Liuhto ja Markku Eskelinen Jaakko Yli-Kaiken-Juonikas ja Joni Pyysalo Arto Virtanen ja ja ja ja!