perjantai 11. toukokuuta 2012

Ei vieläkään.

Sven Laakso mystiikasta. Sattumoisin olen näitä asioita miettinyt viime päivinä myös, vähän eri kantilta.

Golgate - ylikansallinen yritys sekaantunut Israelin rangaistuskäytäntöön.

Tuli tämä-tuo aamulla mieleen, kun patistin itseäni lukemaan Pahan kukkia ja jättämään Ezra Poundin Cantosin myöhemmälle. Olen jo kaksi päivää omistanut teoksen The Cantos of Ezra Pound. Vähän olen lukenut, myös silmäillyt vähän.

THE CANTOS
OF
EZRA POUND

lukee nimiösivulla ja alla vielä

A NEW DIRECTIONS BOOK

Hayden White Suomessa! Siis ollut, en tiedä onko enää. Ei se auta, kun kerrotaan että eilen oli Hayden White Suomessa. Aikoinaan olimme Pariisissa ja aamulla kävin ostamassa lehden (varmaan Le Figaron) ja luin että Toni Morrison, josta White oli puhunut, oli edellisenä päivänä ollut Shakespeare & Companyssa. No niin. Noin kolmen korttelin päässä.

Miksen jälleenlue Pahan kukkia? vaan kirjoittelen vallan surkeasti blogiin?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kappas. Lempidosenttini Jari Salminen, joka luennoi kasvatushistoriasta ja kehui tutkimussuunnitelmaani, on White-mies. Olikohan hän kuuntelemassa, varmaankin. Luin juuri hänen artikkelinsa Whiten metodin käytöstä kasvatushistorian tutkimisessa. Mielenkiintoista.

Ht

Sami Liuhto kirjoitti...

Hyvä että luit!

En muuten ole lukenut viimeisimpiä Fuckaut-artikkeleja. Edes. Lue sinä ja selosta minulle. Tai jo luit. Oletko sukua laulavalle talonmiehelle? Itse olen asunut Kalevankadulla.

Fuckaut, siitä Foucaultilla tosiaan oli kyse. Olen nero! Luen joskus Seksun historian, alusta loppuun, mutten vielä viitsi!