lauantai 5. toukokuuta 2012

Siis ihan oikeesti nyt.

Agricolassa jo aloitellaan aiheen käsittelyä.

Täällä ja täällä vähän lisää Jenni Kirveestä.

Kissamme on myös SOTIEMME UHRI. Kun se joutuu KÄRSIMÄÄN siitä, että minä PAHOITAN MIELENI kaikenkarvaisista typeryyksistä ja typeryksistä. Tästä seuraa sitten, että tapettimme on SOTIEMME UHRI, sillä kissa ärsyyntyessään eli KÄRSIESSÄÄN käy raapimassa tapettia. Seuraavaksi pääsee ihanaan UHRIN OSAAN tapettikauppias, joka saa KÄRSIMYSTÄ varsin pitkästä tapetinvalintasessiosta. Kirveellä on töitä.

Jotenkin vituttaa tuommoinen. Syytän tästä Juha Siltalaa, jonka oppilaita tuo puupää on. Mistään muusta en syytä Juha Siltalaa, jota arvostan tutkijana kovasti. Ja on niitä puupäitä riittämiin muuallakin. Ettei sillä. Ja se siitä.

5 kommenttia:

maaria kirjoitti...

Tarvitaan myös tutkimus nopeasti syntymättöminä murhatuista lapsista, jotka olisivat syntyneet piilosotaleskien ja kaatuneiden liitoista.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä ovatkin todelliset vaietut: piiloleskien ja kaatuneiden syntymättömät lapset.

Kauanko omatuntomme sallii heistä vaikenemisen?

Sami Liuhto kirjoitti...

Montako uhria on vuodatettu maahan?

Muuten, vaimo kertoi että hänen äitinsä oli vastannut, kun oli kysytty että miksei täti X ole mennyt naimisiin, että kylältä oli nuoret miehet loppuneet. Täti oli vuosimallia 1921. Eli ei aivan VAIETTUA ole ollut, mutta tämä olikin Satakunnassa, missä ihmiset ovat fiksumpia kuin muualla.

Reductio ad absurdum on niin helppoa, kun he tekevät sen itte. Vai miten se nyt oli.

PS: Siis hyvä tutkimuksen aihe tuo on, mutta nuo uhri- ja vaikenemis-painotukset... Voi journalistille sanoa, että ei kirjoita sillä tavalla, vaikkei sitten enää haastattelukutsuja tulekaan. Tai niinku siis "tieteellinen rehellisyys" ya know what the fak i mean.

Ja enää 6 vuotta ja sitten taas se "punaisten vaiettu kohtalohistoria". "Valkoisen historiatulkinnan ylivalta". Kai jo Leena Landerkin on älynnyt, että Pohjantähden toinen osa ilmestyi vuonna 1960.

Anonyymi kirjoitti...

Pilosotalesket! Tästä sai illan naurut, piti jakaa facebookissakin Hesarin juttu. Machtavaa.

Ht

Sami Liuhto kirjoitti...

Arbeit machtavaa!