torstai 31. toukokuuta 2012

Ei yksityistä blogia pitämällä voi saada Julkisen Sanan Neuvoston langettavaa päätöstä. Kantelun ohjeissa sanotaan mm.:
4. Jos kantelu koskee lehteä, on siihen liitettävä kyseisen lehden numero, leike tai kopio siitä. Kantelun kohdistuessa radioon tai televisioon on vastaavasti mainittava minä päivänä, miltä kanavalta ja mihin kellonaikaan ohjelma lähetettiin. Internetistä on mainittava sivun linkki. Neuvosto voi käsitellä vain sellaisia tiedotusvälineita, jotka ovat sitoutuneet JSN:n perussopimukseen -- 
Höh. Mutta huomatkaa "tiedotusvälineita". Eli Vätin Sanomat voi ilmoittaa JSN:lle, että Vätin Sanomat SITOUTUU JSN:n ohjeisiin ja sitten voi JSN käsitellä. Näin on toimittava. Ei muuta kuin häväistyskirjoitus, kantelu ja langettava päätös!


Langettava päätös. Kuulostaa hyvältä. Hytönen, ei kuitenkaan Ville vaan Mattiesko, on saanut kerralla kaksi (2) langettavaa päätöstä. Muistaakseni joku performanssitaiteilija ja tämä kirjailija Härköinen olivat valittaneet. Tällaiset naiskirjailijat hermostuvat herkästi, muttei enää viitsisi häiritä Härköisen, Landerin, Snellmanin ym. sukupolvea, vaan tätä uudempaa.

Jutun otsikko olisi jotakin aivan kamalaa, tähän tapaan:
 "X:LLÄ ON LÖYSÄ PIIP", SANOO ERÄS HÄNEN KANSSAAN MUHINOINUT
X tietenkin alkaisi muistella niitä noin kahtasataa miesmuhinakumppaniaan ja kehittelisi monia salaliittoteorioita, kunnes joku kuiskaisi X:n korvaan kolme kaunista kirjainta: "J, S ja N." Onkohan JSN:ssä kantelijalla minkäänlaista todistevelvoitetta eli päästäisiinkö tarkastikin tarkastelemaan onko se löysä vai ei. Kantelussa voitaisiin kyllä mainita löysyyden subjektiivisuudesta eli jos on kovin pieni PIIP niin PIIP saattaa vaikuttaa löysältä. "Vain suomalaiset jätkät on valittaneet." tms.

PS: äskeisen merkinnän PIIP tarkoittaa emätintä, paitsi toiseksi viimeisellä kerralla, jolloin se tarkoittaa siitintä.

Ei kommentteja: