tiistai 1. toukokuuta 2012

Muistatko aikaa, kun skarpattiin eikä karpattu?

Lukekaapa tuo Antti Nylénin tärkeä kirjoitus. Hän sen sanoo ääneen: "karppaus" on tolkutonta. Kun Nylén sen sanoo, joku ehkä uskoo ja toimii. Nylén viittaa myös suruun, se on tärkeä käsite. Nylénin mukaan vehnä ja soija ovat myös n.k. tulilinjalla, niinpä tietenkin, mikähän seuraavaksi.

Lihansyönti on kuvottavaa, mutta en kykene luopumaan lihasta! Se ahdistaa minua. En tahdo syödä ystävääni. 

2 kommenttia:

Liisu kirjoitti...

Joo-o! vaikeaa on. Kävin lukemassa tuon linkin pätkän päässä (Nylén).

Me on ratkaistu ruokapulma siten, että ollaan lihansyöjäkasvissyöjiä. Ja meille kelpaa (on kelvattava!) se mitä jääkaapista löytyy. Jos sieltä ei löydy mitään, ilahdumme ja katsomme toisiamme: Nyt onkin hyvä alkaa paastota! Ja niin me paastoamme ja paastoamme iloisina, kunnes joku käy kaupassa ja tuo sieltä esimerkiksi grillatut kanankoivet.

Ruuanlaitto? No sitähän näkee telkasta ihan tarpeeksi. Turhaa siihen on aikaa uhrata!

Sami Liuhto kirjoitti...

Rillattu kanankoipi on kyllä aika hyvä. Rillaako Juti makkaraa vai mitä kaikkea?