sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tänä vuonna oli tuo karkauspäivä. Myös blogivuonna, jos ajattelee tämän blogin ajanlaskua. Tammikuun alussa aloitettu. Lopetan tämän blogin kun vuosi tulee täyteen, siis kun seur. päivänä olisi blogin yksivuotispäivä. Sitten jätän tämän blogin roikkumaan moderneihin virtuaalisiin riippuviin puutarhoihin. Jälkipolvien ihmeteltäväksi!

On vain ajan kysymys, on ajankysymys, milloin muutun entistä valheellisemmaksi, muutosta tapahtuu kokoaikaisesti, ja on syytä jättää nähtäville ruostunut monumentti niiltä ajoilta, kun en ollut lopullisesti valheellinen, sillä vielä yhä kykenen ajoittaiseen rehellisyyteen.

Saatan sittemmin aloittaa uuden blogin, vaikka toivon etten aloita, sillä vihaan internetiä syvästi. Mutta liha on vitun heikko.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt marise!

Mitä perkeleen pitemmälle menemistä tuo tuollainen on? Helvetin laimeaa on pitää ensin blogia ja sitten lopettaa se. Vähän niin kuin että ollaan kirjoittavinaan vittumaisesti ja suoraan, mutta sitten vedetään takaisin ja lopetetaan. Eli ei ollakaan kaiken aikaa ja ikuisesti ja leppymättä vittumaisia ja suoria. Tyydytään vain ilkkumaan muille, etteivät he ole. Vaikket ole itsekään.

Ehdotukseni: laita tähän blogiin uusi otsikko: "Taisteluni!" Ja sitten: ei muuta kuin menet helvetin pitkälle ja rehellisesti ja kompromisseitta ja vittuilet kaikille, jotka eivät mene helvetin pitkälle, eivät ole rehellisiä ja tekevät kompromisseja, eli kaikille muille paitsi sille yhdelle esseistille, joka ei saanut pildee, vaikka nyt ilmeisesti saa.

Äläkä muuten anna enää haastatteluja radioon, kun et kuitenkaan uskalla olla sössöttämättä ja laimentamatta ja vesittämättä kaikkea, niin kuin silloin siinä yhdessä haastattelussa. Mitä pitemmälle menemistä se sellainen on, että ilkkuu Sofille täällä mutta ei ilku radiossa, jossa pitäisi ilkkua vielä helvetin paljon rankemmin. Että voisi sanoa menneensä pitkälle ja katsoa lunastaneensa oikeuden vittuilla niille, jotka eivät uskalla mennä.

Nyt vähän ryhdistäydyt hei!

Sami Liuhto kirjoitti...

Mokasin sen haastattelun, mutten mokaa toiste. Nyt tiedän miten toimia. Ärsyttää mokaamiseni. Yritin olla "asiallinen" ja se nyt oli typerää. Otan oppia tästä virheestä!

Pitäskö vaihtaa tuo otsikko!

Mietin asiaa muttei siinä ole miettimistä.

läskikaupungillajamassa eli Taisteluni

Siinä se on. Anonyymi, tuskin pahastut jos kopioin viestisi merkintääni, jossa selostan nimenmuutosta eli lisäystä!

Kiitän tästä. TAISTELUNI

Anonyymi kirjoitti...

Hähää. Tällainen raivopääreaktio, olet sinäkin...

Taas ollaan menty vähän pitemmälle!

Sami Liuhto kirjoitti...

Ihminen on pelkäävä eläin.

Aika kivalta näyttää tuo uusi otsikko. Saattaa aiheuttaa ahdistusta muutamassakin blogrollissa.

Vaikkei tätä kovin moni tunnusta lukevansa.Että vituttaa kun toi anonyymi pääsi sohaisemaan arkaan paikkaan ja muistutti vielä siitä radiojutustakin. Jos seuraava kerta tulee niin sanon suorat sanat. Nuo miesten vaihdevuosista kärsivät kulttuuriäijät ja kulttuuriämmät, sofismin kohteet. Minulla on sofisti-analyysi olemassa, saatan tarjota sitä syksyiseen lehteen, joka on juuri putoamassa.