torstai 31. toukokuuta 2012

Käyn Facebookiksi sanotulla koulunpihalla toisinaan, kun tällä koneella on Facebookin käyttäjä, joka saattaa jättää tilinsä (Muistatko aikaa, kun oli vain pankkitili?) auki. Keksin Facebookista hauskan piirteen eli

tyhmät sukulaiset ja muut henkilöt, joista mieluiten olisit julkisesti vaiti, mutta he ovat pyytäneet päästä Facebook-kaveriksesi, etkä ole voinut sanoa ei.

Keskustelet vaikka runoudesta ja sukulaisesi tulee kertaamaan omia Tommy Taberman -muistojaan. Tai miten hän aina lukee jokavuotisen Arto Paasilinnan romaanin ("Se Seppo Sorjonen on hauska"). Jne. Erityisesti muutamalla on tätä riesaa jatkuvasti.

Oikeastaan näitä tunnelmanpilaajia pitäisi yllyttää, etenkin tietyt Nuoren Voiman Liiton ikinuoret aktiivit olisi hauska nähdä kiemurtelemassa kommenttilootassaan. Luulen että olisi kyse tunneista kun he lopettaisivat jollakin jylhällä syyllä ("Facebookin antamat mahdollisuudet ovat tyhjentyneet") Facebook-tilinsä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnistan tunteen. FB:ssä kieltämättä olisi tarpeen ominaisuus, jolla voisi piilottaa tiettyjen henkilöiden kommentit muilta FB-kavereilta.

Aika ajoin tosin päädyn kiittämään myös itseäni siitä, että olen jättänyt jotakin kommentoimatta - juuri kertomastasi syystä. Noina hetkinä tunnen itseni itseäni fiksummaksi.

T

Sami Liuhto kirjoitti...

Itse asiassa jos ja kun keskustelee (tuo irstas toiminta) ihmisten kanssa, lähes välttämättä tuntee itsensä fiksummaksi kuin muut, mutta metason saavuttaminen wiser than myself on hankala.