perjantai 25. toukokuuta 2012

Kausi helvetissä kusi helvetissä kasi helvetissä kui helvetissä kas helvetissä kai helvetissä ka helvetissä au helvetissä ku helvetissä ks helvetissä k helvetissä si helvetissä i helvetissä us helvetissä a helvetissä u helvetissä

*

On se aika kamala. Luin pieniä pätkiä ja kuulemma surulliseksi tekee. Se on tarkoituskin. Kirja on yhtä lukukierrosta vaille valmis. Eli kahta. Sen mutta vain sen verran tiedän itseäni.

*

Tilaustyöstä puuttuu noin neljä liuskaa ja pari lukukierrosta. Alle neljäkymmentä liuskaa rivivälillä yksi ja puoli. Sanon siinä aika ikävästi parista asiasta ja ainoa puolustukseni on: näin tunnen. Yritä siinä sitten olla.

*

Vätin Kirjalliseen Vuosikirjaan 2012 tulee anonyymien kommenttiosasto, jos anonyymit kommentoivat. Etukäteisvastineita julkaistaan. Voi myös kertoa mielipiteensä, nimellä tai ilman, ihan mistä tahansa. Anonyymien kommenttiosasto on pituudeltaan enintään 40 sivua ja tavaraa otetaan vastaan niin kauan kuin tilaa riittää. Sittenkin otetaan vastaan ja kommentit sijoitetaan Vätin Kirjalliseen Vuosikirjaan 2016. Eli:

Jos tahdot kirjoittaa Vätin Kirjallisen Vuosikirjan 2012 Lukijalta-osastoon, lähetä minulle postia tai ilmaise asiasi tämän blogin kommenttilootassa. Varmaan älyät merkitä asiaasi, että tämä sitten sinne VÄKKiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

VÄKKiin:

Tässä maailmassa ovat aika vitun monet asiat väärin. Mutta onneksi jotkut menevät pitemmälle. Sinne ei pääse taksilla.