torstai 8. maaliskuuta 2012

Aleksis Salusjärvi kirjoittaa hyvin. Laitoin myös kommentin, jonka tähän liitän:

Kiitos hyvästä analyysistä.

Kiertelin verkossa lukemassa tästä tapauksesta ja tulin sairaaksi. Minä ainakaan en tiedä, mikä on totuus, mutta tahtoisin sen tietää. Noin vakavasta ja törkeästä asiasta kuuluu tehdä ilmoitus poliisille ja luotan siihen, että se on tehty.

En syyllistä kirjailijaa, tapaus on ollut erittäin traumaattinen, eikä hänen voimansa ehkä ole riittäneet poliisin luokse menoon, mutta jonkun on ilmoitettava, sellaisen, joka on kuullut tapauksesta, jos kaupungissa kulkee auto, johon yritetään siepata ihmisiä. Montako kertaa ovat onnistuneet? Tämä on sairas maailma.

Jos tästä hyvää etsii, niin vähän tuo suhteellisuutta ns. kirjallisiin kiistoihin.

Klikkasin noihin kirjoituksiin ja olin oksentaa, yksi on yhtä mieltä, ja toinen toista. Kukaan ei kuitenkaan tiedä mitään. Voimia kirjailijalle!

Toivottavasti tuosta ei kukaan suutu. Se on mahdollista, että suuttuu, kun ei tässä kirjailijaa ajatella, vaan omaa puoluetta. Viimeistään nyt kirjailijalla on tästä trauma. En osaa asetella sanojani mallikkaasti, aina on kontroverssiä ilmausta, minun on opeteltava toisenlaiseksi.

Ajatus kaupungilla kiertävästä autosta, josta kytätään naisia. Ajatus on niin uskomaton että se voi olla tosi. Joku puhui asian yhteydessä "televisiosarjasta" ja sitä, televisiosarjaa, elämä on. 

Ei kommentteja: