perjantai 23. maaliskuuta 2012

Totuus ei ole kaupan
enää
totuus on myyty ajat sitten

Ihmiskunta todella koettelee kärsivällisyyttä. Kaikki valheellisuus, petoksellisuus, petomaisuus, kaksinaamaisuus. Olen päivä päivältä enemmän sillä kannalla, että ihmiskuntaa on kaihdettava, sitä on paettava metsiin ja erämaihin. Kun katson ihmistä, tahdon juosta karkuun ja kovaa.

Kuitenkin on olemassa ihmislähtöisiä kauniita asioita, jopa kauniita ihmisiä, jotka eivät heti ole tappamassa jos selkäpuolelle päästää. Kasvotustenhan he ovat maireita. Löydän nämä piirteet myös itsestäni. Ihminen on pelkäävä eläin.

On selvää, että maapallolle olisi parempi että ihmiskunta lakkaisi olemasta, mitä nopeammin sitä parempi. Olen aivan samanmielinen Linkolan kanssa tässä asiassa. Mutta ei siihen sodat auta, siinä Linkola taitaa haksahtaa. Tajusin tämän vasta kun luin erästä Linkola-kriittistä puupäätä, joka tässä kohden oli oikeassa. Kolmattasataa sivua oikeassaolemista oli hirvittävä lukukokemus, kirjassa Darwinista alkaen kaikki "osoitettiin" rasisteiksi ja ylipäänsä kammottaviksi tyypeiksi. Freud tietenkin. Freud on niin selkeä. Rasismi on kammottavaa, mutta me kaikki olemme rasisteja. Kuitenkaan itsekritiikkiä ei ihmiskunta harrasta, jos harrastaisi niin kuin ihmiskunta harrastaa seksiä, olisimme jo päässeet kaikki kärsimyksistämme. Ihminen on harrastava eläin. Harrastelija, amatöörimäinen puuhastelija.

Ei kommentteja: