perjantai 23. maaliskuuta 2012

Parnasson päätoimittaja on suorinut kevätsiivouksen ja päivitellyt kirjallista viitehtimöään:
"Väljästi voi sanoa, että listalle valitut kirjoittajat ovat ammattilaisia ja esiintyvät omalla nimellään. Jokunen nimimerkki on mukana, samoin muutama ryhmäblogi. Ammattilaisuudenkaan suhteen ei olla kovin tiukkoja."
Huomioin tämän kun kävin Martti Linnan blogissa, jonne en olisi osannut ilman Parnasson linkkilistaa, mistä kiitän Parnasson päätoimittajaa. Paljon on mielenkiintoisia kirjallisia blogeja ja itse käyn niissä joko oman lukemani blogit -luetteloni tai Parnasson väliteluettelon kautta. Muutkin, monetkin, kuulemma näin toimivat. Eli Parnasson blogilla on paljon sitä kuuluisaa valtaa, eli on hyvä että päätoimittaja sutaisi kevätsiivouksen.

On luonnollista ettei ammattilaisuudenkaan suhteen olla kovin tiukkoja, sillä aika harva kirjoittaa blogia ammatikseen, mistä olikin juttua Luutiissa minne nyt ei muodostu yhteyttä. Ja Jukka Kemppisellä, johon Luutiin juttu pohjasi. No niin, eihän blogiammattilaisuutta tarkoitettu, vaan kirjoittamisammattilaisuutta. Tarkensin tämän ettei kukaan luule muuta. Vähän huvittelin.

Ei kommentteja: