maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lueskelin Facebookia vaimon tililtä (nykymaailmaa kuvaavat tilit). Kauko Röyhkä paheksuu Facebookissa kahden henkilön, joista kumpikaan ei ollut minä, lauantaina laulamaa Vöyrin marssia ja sen päälle toisen tekemää kansainvälistä tervehdystä, jonka nimellä en tahdo saastuttaa blogiani.

Siis: Kauko Röyhkä paheksui.

Ylipäänsä paheksuminen on typerää ja vielä erityisemmin kun henkilö itse on tavannut muinoin ärsyttää paheksujia. Kauko Röyhkä oli aikoinaan satanisti, mikä minusta on kamalin asia maailmassa. Kauko Röyhkällä ei taida olla nöyryyttä huomata että samassa veneessä ollaan.

Mitä tulee Vöyrin marssiin, se on komea viisu ja yksi niistä symboleista, että Suomi ei joutunut Neuvostoliiton diktatuurin alaiseksi. Punaiset olivat vajaa sata vuotta sitten väärässä ja valkoiset oikeassa. Siihen ei tarvita historian tuomioistuinta, se on niin tosiasia kuin tosiasia voi olla. Mainittakoon, että toinen puoli suvustani on perinnöltään punaista ja tämä toinen taas valkoista.

Kuitenkaan en menisi hoilaamaan Vöyrin marssia julkisesti, minkä olen kerran tehnyt. Se ärsyttää vain pahnanpohjimmaisia, eikä laulun kunniakas puoli millään saa arvoa. Tietenkin joku oli sekoittanut minut ja tämän toisen hoilaajan, mutta onneksi häntä korjattiin. Vaikkei korjaus enää mitään auta. Tuomio on annettu.

Yksi asia, mistä en niinkään välitä, on vetoaminen esi-isiin ja -äiteihin. Kun isoisä oli leirillä... kun isoisä oli jääkäri... jne. Tuo vetoaminen on määritelmällisesti järjetöntä. Minulla onkin tässä hankalaa, kun yksi on punainen ja toinen valkoinen. Voi olla, että useimmilla on näin. Antaisi pikkaisen perspektiiviä muistaa tämä.

Minua ahdistaa fasismi ja kommunismi. Ne ovat satanismin tiellä. En tahdo olla mitenkään sellaisessa mukana ja kun olen kerran hoilannut Vöyrin marssin niin sain fasistin leiman. Onneksi olin kerrankin mies presidentin vaalin aikaan enkä suostunut toisella kierroksella äänestämään kumpaakaan ehdokasta. Tavastian hulluus ja Finlandia-talon mustuus. Joukkoliikkeitä en kannata. Joukkoliikennettä kuitenkin.

Ei kommentteja: