lauantai 18. helmikuuta 2012

Ryhmy ja Romppainen ovat taantumuksen puolella! Huumori on heillä vaskistinen ase demokraattisia voimia vastaan! Huumori pitää lakkauttaa!

Olen kerran kuullut mielipiteen, että "katolinen kirkko pitäisi viimein lakkauttaa." Mielipiteen esittäjä lausui myös: "Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan." Mistä näitä tulee?

En ole millään muotoa katolinen, mutta tahtoisin kuulla niistä konkreettisista toimimepiteistä, joilla katolinen kirkko lakkautetaan.

Näiden lakkauttajien kanssa ei pidä olla varomaton. Huumoria he vihaavat niin kuin kaikkea muutakin, mutta huumoria erityisesti, kun he ovat niin tosikkoja että hirvittää. Nykyään huumori on lähes lakkautettu, kun huumori käytännössä aina loukkaa jotakuta. Arhinmäki ei naura blondivitseille, kun ne kohdistuvat ihmisryhmää vastaan tms., tähän tapaan kaveri lasketteli Anna-lehden haastattelussa. Mistä näitä tulee? Arhinmäenkin mielestä katolinen kirkko pitäisi lakkauttaa, olen siitä varma.

Mitä tulee vihreisiin, ovatko he erilaisten oppijoiden puolue, kun he vaikuttavat hölmöiltä. Tämä Hautala. Ensin oikeutetusti ihmettelee suomalaista korruptiota ja seuraavana päivänä vetää sanansa takaisin. Tahtoisin todella nähdä Hautalan teletiedot tuolta vuorokaudelta. Ja tilitiedot. Selkärankaa vihreillä ei ole ollut ennenkään mutta idioottimaisuus on nyt noussut keskeiselle sijalle, vaikkei se kaukana kärjestä ole ollut koskaan.

Ei kommentteja: