sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Vaimo kertoi, että Laura Lepistö on käynyt luistelemassa POHJOIS-Koreassa. Tämä on upeata. Luullakseni evoluutioteoria koki ratkaisevan kolauksen, ei täällä mikään kehity. Katson mielelläni luistelua ja kannustan kilpailijoitamme, myös sitten ja yhä kun ollaan saatu kuulla muutama viikko selityksiä, mutta sitä ihmettelen, että Laura Lepistö opiskelee Aalto-yliopistossa jne. Paittei siinä ole ihmettelemistä, hyvä ekonomi Latesta tulee. Veijaritarinaani maailman tuhosta hänestä saa henkilöhahmon.

"Asteroidia emme voi estää, sillä tässä on työllisyys kyseessä."

Missä iässä lapsi tajuaa että maailmankaikkeus on vitsi? ettei tässä ole mitään järkeä? Maailmankaikkeus on laajeneva anekdootti. Lopulta vissiin räsähtää paskaksi. Ja kaiken takana on Paavo Lipponen, "älkää peljätkö."

Ei pidä unohtaa asteroidikolossaan kyhjöttävää ekstraterrestriaalia (eri asteroidi kuin maahan törmäyskurssilla oleva), joka yhä odottelee huoltolennon saapumista. Ekstraterrestriaalilla on salama-ase ja hän töräyttää salama-asellaan törmäysasteroidia, joka ohittaa maan, ja elämä jatkuu. Uskontokunnat kiistelevät, kenen rukousten ansiota täpärä pelastus oli.

Kirjoittaako ekstraterrestriaali ensyklopediaa Maaovaalista ja sen asukkaista? Minua huomioitettiin SK:n artikkelilla, jossa mainittiin että on tehty vuodesta 1956 saakka Vanhan kirjasuomen sanakirjaa, missä ollaan O-kirjaimessa. Huomioimme että tuommoinen on ihanaa! Missä kirjaimessa ekstraterrestriaali mahtaa olla? Ehkä jo piirtelee marginaaliin vitunkuvia. Juhani Laulajaisen Vakka-Suomen historiassa mainitaan ekstratterrestriaalien sukupuolielämästä ja tietoni perustuvat Laulajaisen raportoimaan. Se on rankkaa touhua. Voin kertoa. Raportoiminen.

Ei kommentteja: